Brandt Otto Brandt -konserni

TuotemerkitJaa sisältöä

Honda-moottoripyörät

Maailman suurimman moottoripyörävalmistajan mallisto, josta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kaikkiin moottoripyöräilyn luokkiin ja kaikentasoisille kuljettajille harrastelijasta kisakuskiin. 

Tutustu Honda-moottoripyörämallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Honda-motocrosspyörät

Huikeasta menestyksestään tunnettu kalusto, jolla on voitettu mittava määrä mestaruuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa. Kaiken kattava valikoima junnuista ammattilaisille.

Tutustu Honda-motocrosspyörämallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Honda-varusteet ja -tarvikkeet

Mallikohtaisesti suunnitellut Honda-alkuperäisosat, -varusteet ja -tarvikkeet, joiden sopivuus on aina taattu. Näillä tuotteilla varmistat, että Hondasi pysyy Hondana vuodesta toiseen.

Tutustu Honda-varuste ja -tarvikemallistoon internet-sivuilla www.hondabikes.fi.

Honda-mönkijät

Maailman ostetuin mönkijämerkki, joka tuli markkinoille muita ennen, vuonna 1970. Menestyksen takana luotettava tekniikkaa, monipuoliset käyttöominaisuudet, suuri vetokyky ja työteho.

Tutustu Honda-mönkijämallistoon internet-sivuilla www.hondamonkijat.fi.

Honda Marine -perämoottorit

Maailman kokenein nelitahtisten valmistaja ja kautta aikojen maaliman ostetuin nelitahtinen perämoottorimerkki, jonka ensimmäinen malli tuli markkinoille jo vuonna 1964.

Tutustu Honda Marine -perämoottorimallistoon internet-sivuilla www.hondamarine.fi.

Honda Power Equipment -pienkoneet

Maailman suurimman moottorivalmistajan ruohonleikkurit, trimmerit, generaattorit, lumilingot, vesipumput, paikallismoottorit ym. Laaja mallisto yksityis- ja ammattikäyttöön.

Tutustu Honda Power Equipment -pienkonemallistoon internet-sivuilla www.hondapower.fi.

Arai

Legendaarinen, ainutlaatuisesta turvallisuudestaan tunnettu kypärämallisto, johon luottavat niin tavalliset harrastajat kuin kirkkaimmat maailmantähdet moottoriurheilun kuninkuusluokissa.

Tutustu Arai-kypärämallistoon internet-sivuilla www.arai.fi.

Aprilia

Aprilia on teknisesti edistyksellinen moottoripyörämerkki Piaggio konsernin portfoliossa.

Derbi

Derbi on johtava 50 kuutioisten moottoripyörien valmistaja ja markkinajohtaja monessa Euroopan maassa.

Gilera

Legendaarinen, yli 100 vuotias, eurooppalainen moottoripyörämerkki, jolla on vahva tausta moottoriurheilussa.

Piaggio

Piaggio on edelläkävijä teknologisissa liikkumisen ratkaisuissa tarjoten helpompaa liikkumista etenkin kaupungeissa.

Vespa

Elegantti tyyli-ikoni, italialaisen muotoilun ja ajoneuvoteollisuuden helmi.

Zero-sähkömoottoripyörät

Perinteinen moottoripyörä kehittyneimmällä tekniikalla – Zero on moottoripyörien evoluution viimeisin askel yhdistäen liikkumisen vapauden ja kestävän kehityksen.

Ligier

Legendaarisen F1-valmistajan mopoautomallisto kunnioittaa tehtaan pitkää ja voitokasta taivalta moottoriurheilun parissa. Ligier-mopoautot ovat 15 vuotta täyttäneelle tarkoitettuja autoja, joiden ajamiseen riittää kuljettajalta mopokortti

Tutustu Ligier-mopoautomallistoon internet-sivuilla www.ligier.fi.

Torqeedo

Torqeedo on markkinoiden tehokkain sähköperämoottori, joka tulee menestymään sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Se on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle. Äänettömässä, saasteettomassa ja taloudellisessa Torqeedossa on tavallista sähköperämoottoria reilusti enemmän potkurivoimaa ja sen akkujen toiminta-aika on 6-8 kertaa pidempi kuin muilla. Voit siis liikkua vesillä paljon normaalia pidempään ja kauemmas.

Tutustu Torqeedo-mallistoon internet-sivuilla www.torqeedo.fi.

Due

Euroopan suurin mopoautovalmistaja Drive Planet on tuonut markkinoille aivan uuden mopoautokonseptin. Dué First pudottaa uusien mopoautojen hinnan aivan uudelle tasolle, tasolle johon muut eivät pysty. Silti laadusta ei ole tingitty yhtään vaan se on samalla korkealla tasolla kuin konsernin muissakin tuotteissa.

Terhi

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen käynnisti helmikuussa 1972 käyttöön Pohjoismaiden suurimman pienvenetehtaan pienessä kalastuspitäjässä Rymättylässä. Terhi-veneiden tarina sai lentävän lähdön kun 10 000:s vene valmistettiin uudella tehtaalla jo kaksi vuotta myöhemmin.   Lue lisää Terhi-veneiden historiasta täältä.  

Tutustu Terhi-venemallistoon internet-sivuilla www.terhi.fi.

Silver

Viisi miestä päätti 1990-luvun alkupuolella toteuttaa unelmansa ja alkaa rakentaa maailman parhaita moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Näin tehdäkseen he jättivät aikaisemman työpaikkansa saman alan yrityksessä ja perustivat omansa. Jo veneen ensimmäinen versio voitti parhaan uisteluveneen palkinnon. Tämän jälkeen mallisto on kasvanut pieneksi laivastoksi. Vuonna 2009 Silver siirtyi TerhiTecin perheeseen edustaen uuden omistajan tahtotilaa olla arvostetuin käytännöllisten veneiden valmistaja Euroopassa. Lue lisää Silver-veneiden historiasta täältä .

Tutustu Silver-mallistoon osoitteessa www.silverboats.fi

Europower-generaattorit

Europowerin generaattorit edustavat korkeaa Eurooppalaista laatutasoa.

Kaikki maahantuomamme Europowerin generaattorit ovat kasattu Belgiassa. Moottorivaihtoehtona tarjoamme Hondan, Yanmarin sekä Kubotan moottoreilla varustettuja generaattoreita. Myös muilla moottoreilla varustettuja laitteita on saatavilla erikseen tilaamalla.

Sulje
Sulje