Segway Powersports -mönkijät

Segway Powersports -tarktorimönkijät: Poweria, älyä, egoa ja asennetta – myös hybridinä!

Segwayn traktorimönkijämallisto pitää sisällään kattavan valikoiman erilaisia mönkijäajoneuvoja. Snarler ATV-tuoteperhe käsittää perinteiset tanko-ohjattavat mönkijät. Fugleman UTV-tuoteperhe pitää sisällään rattiohjattavat lavamönkijät, ja Villain SxS-tuoteperhe tarkoittaa urheilullisia, rinnakkain istuttavia mönkijöitä. Kaikki Suomen maahantuontiohjelmassa olevat versiot ovat joko T3b tai T1b -traktorimönkijöitä, ja täten tieliikennekelpoisia. Ajoneuvojen suurin sallittu nopeus on 60 km/h. Tieliikenteen seassa ajo vaatii minimissään 15 vuoden iän ja AM/121- tai T-luokan ajokortin, mönkijätyypistä riippuen.

Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla moderneja ja sporttisia värivaihtoehtoja, sekä kattava valikoima tehtaan omia lisävarusteita. Hyvästä vakiovarustetasosta esimerkkinä on led-ajovalot ja kuljettajan puhelinapplikaatiosovellus. Applikaation välityksellä on mahdollisuus ohjata ajoneuvon asetuksia, lukita ajoneuvo tai vapauttaa lukitus etänä, sekä katsoa ajoneuvoon liittyvää reaaliaikaista dataa. Kätevä applikaatio näyttää myös kartan välityksellä missä muut Segwayn omistajat ovat liikkeellä, sekä lähettää automaattisesti hätätekstiviestin valittuun puhelinnumeroon mahdollisen tapaturman sattuessa. Tehdas antaa koko mallistolle 2 vuoden takuun. 

Segway-mönkijöiden englanninkielinen “Fear No Place” slogan kertoo robottiosaamisestaan tunnetun laitevalmistajan rohkeasta aluevaltauksesta polttomoottoriajoneuvojen parissa. Polttomoottoriteknologiaosaaminen ja valmistaminen on omaa, myös muu suunnittelu ja valmistus tapahtuu omissa tehtaissa. Tehtaan tuotekehitysosaston filosofiana on venyttää rajoja joka päivä. Jo kahdenkymmen vuoden ajan yritys on tutkinut vaihtoehtoisten voimanlähteiden, akkukäyttöisyyden, tasapainoteknologian, IOV:n ja IOT:n tuomia mahdollisuuksia. Pitkän tutkimustyön lopputuloksena Segway julkaisee nyt markkinoiden ainoan hybrid-voimalinjan osana mönkijämallistoaan. Hybrid-moottoreita tulee olemaan saatavilla kaikissa malliston tuoteperheissä. Hybrid-teknologialla on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, mutta yksi konkreettinen piirre on voima. Sähkömoottorin tuoma lisäteho tuplaa ajoneuvon kokonaistehot polttomoottorikilpailijoihin verrattuna. Valmistajan ilmoittamien tietojen mukaan 570 cm3 polttomoottorilla varustetusta hybrid-moottorista saadaan 86 hv maksimiteho ja 96 Nm maksimivääntö, kun taas 1000 cm3 hybrid-moottorista saadaan jopa 181 hv maksimiteho ja 250 Nm maksimivääntö. Tarkentavia lisätietoja hybrid-mallistosta on saatavilla kevään 2021 aikana. 

Tasapainolaudoistaan tunnetun Segwayn historia ulottuu aina 90-luvulle saakka. Vuonna 2015 Segway yhdistyi Ninebot-robottivalmistajan kanssa, ja sittemmin vuonna 2018 perustettiin mönkijöihin keskittyvä tytäryhtiö Segway Powersport. Matkan varrella yhtiön investoreiksi on neuvoteltu merkittävä joukko maailman parhaita teknologiaosaajia kuten yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Intel, maailman suurin matkapuhelinoperaattori China Mobile ja maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja Xiaomi. Segway-Ninebotin konsernin tuotteita myydään jo yli sadassa maassa, ja sen Euroopan pääkonttorit sijaitsevat sekä Amsterdamissa että Münchenissä. Yhtiön tavoite on liikuttaa lähitulevaisuudessa yli miljardia maailman kansalaista.

Tutustu Segway Powersports -mönkijämallistoon: 

www.segwaypowersports.fi

Ota yhteyttä

Segway Powersports -mönkijät sosiaalisessa mediassa: 

Facebook icon

Segway Powersports -mönkijät Facebookissa

Instagram icon

Segway Powersports -mönkijät Instagramissa

  

Videot

Kuvagalleria

Sulje
Sulje