Yritys

Oy Brandt Ab

Historia

1905 Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiö perustetaan. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä Unioninkatu 30:ssä ja Turussa Linnankatu 6:ssa. Myymälän valikoimiin kuului polkupyöriä, potkukelkkoja, urheiluvälineitä, gramofoneja ja äänilevyjä.

1910-luvulla moottoripyörien osuus yritystoiminnassa kasvaa.

1960 Otto Brandt aloittaa Honda-moottoripyörien maahantuonnin, ensimmäisenä Euroopassa.

1964 Honda-valikoima laajeni perämoottoreihin ja paikallismoottoreihin.

1982 Otto Brandtista tulee konserni

1985 Honda-tuotteiden maahantuonti laajenee puutarhakoneilla, pumpuilla ja generaattoreilla.

1988 Otto Brandtin tytäryhtiö, tukkuliike, Oy Brandt Ab muotoutuu.

Oy Brandt Ab tänään

Oy Brandt Ab on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Olemme maahantuontiin ja vientiin erikoistunut teknisen kaupan alan tukkuliike, ja toimimme pääasiassa vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. Päämarkkinamme ovat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri maailmaa. Aikojen saatossa olemme edustaneet useita maailman tunnetuimpia ajoneuvobrändejä. Tuomme maahan mm. Honda-moottoripyöriä, -perämoottoreita, -puutarhakoneita, -generaattoreita, -vesipumppuja, -lumilinkoja, -mönkijöitä ja -paikallismoottoreita, Torqeedo-sähköperämoottoreita, e-power-generaattoreita, Ligier- ja Microcar-mopoautoja, Segway Powersports -mönkijöitä, Niu-sähköskoottereita ja -sähköpotkulautoja, Coopop-sähköskoottereita sekä Zero-sähkömoottoripyöriä. Näiden lisäksi Oy Brandt Ab myy ja markkinoi kotimaisia Silver-, Terhi-, Faster- ja TG-veneitä.

Strategiamme ytimessä on kauppiaidemme huolellinen, nopea ja pitkäjänteinen palvelu. Brandt:lla on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa, sekä myyntiagentuurit Ranskassa ja Norjassa. Ylläpidämme sekä digitaalista että perinteistä kasvokkain tapahtuvaa myynti- ja markkinointikanavaa. Tuotevalikoimastamme löytyy monipolisesti vapaa-aikaan liittyviä koneita ja ajoneuvoja, joiden avulla jälleenmyyjämme saavat laajan mahdollisuuden kehittää myyntiään eri vuodenaikojen sesonkeina. Kuluttajille haluamme tarjota parhaita vapaa-ajantuotteita aina lapsista ja vasta-alkajista kokeneempaan harrastajaan tai ammattilaiseen. Meille on kunnia-asia, että maahantuomamme tuotteet ovat laadukkaita, ja siten myös jälleenmyyjillemme luotettavia edustaa. Tälläkin hetkellä meillä on satoja tuhansia tyytyväisiä kuluttaja-asiakkaita ympäri Eurooppaa, jotka käyttävät tarjoamiamme laitteita ja ajoneuvoja päivittäin. Yksi meille tärkeä menestyksen mittari on tyytyväinen asiakkaidemme asiakas. Aina kun loppukuluttaja postaa sosiaaliseen mediaan kuvan tai videon iloisesta hetkestä tuotteidemme parissa, koemme onnistuneemme palvelussa myös kauppiaitamme kohtaan.

Arvoisa kauppias tai päämies, miksi valitsisit meidät kumppaniksemme?

Toimintamme pitkän iän salaisuus on pitkissä asiakas-, työntekijä- ja päämiessuhteissa. Meillä on kymmenien vuosien kauppasuhteet moniin kauppiasasiakkaisiimme. Nämä suhteet ovat polveutuneet isiltä tyttärille ja pojille, molemmissa yrityksissä. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, jonka ihmiset ja tarpeet tunnemme henkilökohtaisesti. Yhtälailla olemme sitoutuneet edustamiimme merkkeihin. Hyvä esimerkki on Honda, jonka pienen mainoksen nyt jo eläköitynyt myyntipäällikkömme Seppo Valkama löysi Motorcyle News -lehdestä syksyllä 1959. Yhteistyö Hondan kanssa alkoi jo seuraavana vuonna, ja ensimmäinen Honda-maahantuoja Euroopassa oli syntynyt. Pitkiä suhteita olisi kuitenkin mahdoton ylläpitää ilman vahvaa kehitystyötä ja tarkkaa asiakastuntemusta. Eräs tärkeimmistä tavoitteistamme onkin jatkuva toiminnan kehittäminen. Vastaamme muuttuvan maailman tarpeisiin seuraamalla aktiivisesti alaamme, markkinaa, trendejä ja siihen liittyvää lainsäädäntöä. Muutokset teknologiassa, ostokäyttäytymisessä tai yhteiskunnan arvoissa otetaan huomioon heti. Panostamme siten paljon vapaa-ajankonekauppaan. Alaan jossa olemme aina olleet, alaan jossa tulemme vahvasti aina olemaan. Ja vaikka edustamme monipuolisesti erilaisia koneita, emme kuitenkaan halua, että yrityksemme on pelkkä kone ilmaan etikkaa ja moraalia. Siksi hyvien tuotteiden ja jatkuvan palvelun kehittämisen ohella toimintaamme ohjaavat perheyhtiömme pehmeät, mutta tärkeät arvot: Laadukkuus, Vastuullisuus, Yhteistyö ja Luotettavuus.

Ota yhteyttä jo tänään, me haluamme auttaa sinua!   

Sulje
Sulje