Honda Power -produkter

DET HAR TILLVERKATS ÖVER 100 MILJONER HONDA POWER -PRODUKTER

Världens största motortillverkare Honda nådde en anmärkningsvärd milstolpe när tillverkningsmängden för Power-produkterna, som ingår i sortimentet, överskred 100 miljoner stycken.

”Förändring måste ske. Det måste finnas ett sätt att underlätta människors arbetsbörda genom mekanisering av arbetsmetoder”. Detta konstaterade Soichiro Honda i tiderna och började förverkliga sin dröm genom att starta sitt utvecklingsarbete. Som ett resultat av det introducerade han år 1953 en jordbruksmaskin på marknaden ”för att genom ny teknologi bereda glädje till människorna som arbetade på jordbruken och i fiskebyarna”. Allt sedan dess har man på Honda koncentrerat sig på att tillverka motoriserade apparater av nya slag som hjälp i människors vardagsliv. Genom detta fortgående produktutvecklingsarbete har Honda bl.a. skapat bränsleekonomiska fräsar, gräsklippare, utombordsmotorer, generatorer, snöslungor och andra apparater, som alla har det gemensamt att de är människo- och miljövänliga samt funktionssäkra. Honda är också känd för sin Asimo-robot och idag tillverkar Honda även robotgräsklippare och andra ackumulatordrivna trädgårdsmaskiner åt konsumenterna.

Till dags datum har man redan tillverkat 100 miljoner av dessa Honda Power -produkter, och de spelar en viktig roll i människors liv överallt i världen. Honda utvecklar kontinuerligt sitt kunnande och sina produkters utmanande miljöteknologi samtidigt som man är medveten om människors behov av bl.a. energisparande.
Honda har även alltid varit känd för sina nya områdeserövringar. Företaget har som mål att i framtiden tillverka exempelvis solelsystem och små värmekraftverk för egnahemsboende.

Nu när den anmärkningsvärda milstolpen på 100 miljoner enheter nåtts fortsätter Honda sin verksamhet som vägvisare och med målsättningen att skapa nya värden för konsumenterna. Genom att utveckla teknologi som främjar harmoni mellan människan och naturen erbjuder Honda effektiva lösningar, som underlättar för människor att få sitt arbete gjort inom alla områden i livet och som ger allt fler ett förnöjsamt leende på läpparna.

www.hondapower.fi

Kontakta oss

 

Bildgalleri

Stäng
Stäng