2012

Lehdistötiedote

Silver-veneet ja Skipperi.fi aloittavat yhteistyön

Silver-veneitä markkinoiva Oy Brandt Ab ja Skipperi.fi-vuokravenepalvelun takana seisova Harmaja 10 Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Vene 19 Båt -messuilla koskien Skipperin uutta Kaupunkivene-vuokrapalvelua. Tulevan veneilykauden aikana Kaupunkivene-palvelun kautta on mahdollista vuokrata Silverin uutuusmallit Fox BR, Hawk BR ja Tiger DCz kolmessa eri sijainnissa pääkaupunkiseudulla.

Toimintaympäristön jatkuva muutos on tullut osaksi kaikkea liiketoimintaa. Myös veneala elää uusien mahdollisuuksien aikaa. Kuluttajien kaupungistuminen, sähköteknologia, robotiikka ja äly ovat luoneet perinteisen kaupanteon rinnalle vaihtoehtoisia tapoja aloittaa harrastus.

Jos yritys ei opi uutta, se kuolee. Viimeisen vuosikymmenen ajan kaupankäyntiä ja kuluttajien ostokäyttäytymistä on jalostanut digitalisaatio. Näen tämän muutoksen mahdollisuutena veneilylle, ja Oy Brandt Ab:lle”, pohtii Oy Brandt Ab:n toimitusjohtaja Antti Rapo. ”Yhteistyö Skipperin kanssa on meille askel uuden oppimiselle, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme oiva keino tutustua tuotteisiimme kestotestin muodossa ja siten vahvistaa oikean tuotteen valintaa tai ostopäätöksen syntymistä.

Vuonna 2016 perustettu Skipperi.fi -vuokravenepalvelu on osoittanut suositun jakamistalouden todeksi myös veneilyn saralla. Skipperin alkuperäinen toimintamalli oli veneiden vuokraaminen yksityishenkilöiltä muille yksityishenkilöille päivä tai viikko kerrallaan – uusi Skipper Kaupunkivenevuokrapalvelu tuo veneiden vuokraamiseen uuden ulottuvuuden ja tervetulleen lisän jo olemassa olevaan vuokravenekonseptiin. Kuukausimaksuperiaatteella toimivassa Skipper Kaupunkivenepalvelussa veneet on vuokrattavissa max. 7 tuntia kerrallaan kolmesta eri sijainnista: Espoon Keilarannasta sekä Helsingin Lauttasaaresta ja Hernesaaresta. Silveriltä Kaupunkivene-palvelussa on vuokrattavissa uutuusveneitä kolmessa eri kokoluokassa: Silver Fox BR, Silver Hawk BR ja lasikuituinen Silver Tiger DCz. Uutuuksista kuluttaja voi lukea lisää osoitteessa silverboats.fi.

Näistä uutuusveneistä Fox BR soveltuu esimerkiksi aloitteleville veneilijöille, etenkin kokonsa ja ketteryydensä ansiosta. Veneessä on hyvin aaltoja leikkaava runko, moderni, kaareton tuulilasi sekä kokoonsa nähden reilusti liikkumatilaa. Kauden uutuusmalli Hawk BR on Foxia astetta isompi, ja näin ollen myös astetta monikäyttöisempi. Vene soveltuu hyvin päiväretkeilyyn, vesiurheiluun tai vaikkapa vapaa-ajan kalastukseen. Foxin tapaan vene on täysin uutta designia, tuulilasi on moderni ja kaarettoman muotoilun ansiosta näkyvyys on esteetön joka suuntaan. Ajo-ominaisuuksiltaan uusi Hawk kuuluu Silver-malliston ehdottomaan kärkeen, ja sillä taittaakin sutjakkaasti matkaa säälllä kuin säällä.

Silverin uusimpaan täyslasikuituiseen Z-mallisarjaan lukeutuva Tiger DCz on valintasi etenkin jos nautit auringonpalvonnasta ja letkeästä kesäpäivänvietosta vesillä. Ainutlaatuisella Petestep®-rungolla varustetulla uutuusmallilla kuljet pehmeästi ja hiljaisesti läpi vesien, ja veneen lukuisat mukavuudet lisäävät viihtyvyyttä, keulakajuutassa voi tarvittaessa yöpyä kaksi aikuista ja taka-avotilan pöydän ympärillä koko seurue mahtuu mukavasti seurustelemaan.

 

SILVERBOATS.FI

Liitetiedostot

Release (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje