Lehdistötiedote

Oy Brandt Ab esittelee Helsingin moottoripyöränäyttelyssä uutta teknologiaa ja uusia malleja

Messukeskuksessa esillä Niu-täyssähköälyskootterit, Moto Guzzin uusi adventure-pyörä ja sähköinen äly-Vespa.

 
Niu M+ Sport -täyssähköälyskootteri

Niu-täyssähköälyskootterimallisto on Oy Brandt Ab:n uusin kaksipyöräedustus. Niu on vuonna 2014 perustettu älyskootterivalmistaja, jonka älyskoottereita valmistettiin vuonna 2018 jo yli 200 000 kpl. Ruotsissa niitä myytiin viime vuonna noin 1 000 kappaletta.

Niun tuotefilosofian pohjana on valmistaa ympäristöystävällisiä ja laadukkaita älytuotteita, joiden muotoilu on yksinkertaisen kaunista ja minimalistista. Niu luottaa tuotteissaan markkinoiden parhaisiin komponentteihin, kuten Panasonicin akkuteknologiaan ja Boschin moottoreihin. Sähköskoottereiden käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Tuotteet ovat lähes huoltovapaita ja akun lataaminen täyteen maksaa vain noin 20 senttiä. Sähköskootterilla ajaessa ei pakokaasun haju tartu vaatteisiin, eikä ole tarvetta käsitellä polttoaineita tai öljyjä.

Niu-malliston skoottereita hallitaan ilmaisen Niu-mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksella voi seurata, missä laite liikkuu, mikä sen akun varaustilanne ja toimintasäde on ja paljon muuta. Kaikkiin Niu-malleihin on sisäänrakennettu mobiiliyhteys ja GPS-seuranta.

Niu M+ Sport on minimalisesti muotoiltu moderni skootteri, jonka ulkonäkö puhuttelee skandinaavista silmää. M+ Sportissa on Panasonicin valmistama akkuteknologia ja Boschin moottori. Sen käyttösäde on yli 100 kilometriä ja latausaika vain 3,5 tuntia. M+ Sportin akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi.

Niut on saatavissa jälleenmyyjältä huhtikuussa ja sen malliston hinnat alkavat 1 990 eurosta.

www.niu.fi

Moto Guzzi V85 TT

Moto Guzzi laajentaa mallistoaan vuodelle 2019 suosittuun adventure-luokkaan. V85 TT on legendaarisen italialaisen valmistajan täysin uusi adventure-pyörä. Perinteitä noudattaen tätä Moto Guzzi -mallia varten on valmistettu täysin uusi, merkille tunnusomainen poikittain sijoitettu V-moottori. Tämän moottorin ympärille on jatkossa tulossa myös muita Moto Guzzi -moottoripyöriä. Tunnistettava Moto Guzzi -muotoilu kätkee sisäänsä viimeisintä teknologiaa, kuten monitoimimittariston, luistoneston, ajotilan valinnan, älykkään ABS-järjestelmän ja vakionopeudensäätimen. Lisäksi pyörässä on älypuhelinliitettävyys mm. navigaattorin käyttämistä varten. Moto Guzzi on Euroopan vanhin yhtäjaksoisesti toiminut moottoripyörävalmistaja.

Moto Guzzi V85 TT on saatavilla maaliskuusta 2019 alkaen.

www.motoguzzi.com

Piaggio Vespa Elettrica – Klassisen ikonin älykäs sähköversio

Legendaarinen Vespa tulee vuodelle 2019 myös täyssähköälyskootterimallilla. Vespa Elettrica noudattaa Vespojen klassista muotoilua, mutta on ladattu täyteen modernia teknologiaa. Ympäristöystävällisen modernin ikonin toimintasäteeksi luvataan 100 kilometriä. Vespaa hallitaan mobiilisovelluksella ja siinä on vakiovarusteena peruutusvaihde. Sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys tuo näyttävään värimittaristoon muun muassa puhelun tiedot. Vespoille tunnusomaisesti myös Elettricaan on saatavissa laaja valikoima Vespa-lisävarusteita.

Vespa Elettrica kerää moottorijarrutuksen yhteydessä energiaa talteen ja on muutenkin käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen. Vespan akkujen lataaminen on halpaa ja nopeaa. Lataaminen täyteen kestää vain neljä tuntia ja maksaa vain kymmeniä senttejä. Pakokaasuttomalla skootterilla ajaessa ei tarvitse käsitellä polttoaineita, eikä pakokaasujen haju tartu vaatteisiin.

Piaggio on Euroopan suurin kaksipyörävalmistaja ja kaikki Vespa-mallit valmistetaan Italian Pontederassa.

Vespa Elettrica on saatavilla helmikuusta 2019 alkaen.

www.vespa.fi

 

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje