Medialle

Haemme myyntineuvottelijaa moottoripyöräosaston kenttämyyntitiimiin

Myyntineuvottelija

Haemme MYYNTINEUVOTTELIJAA moottoripyöräosaston kenttämyyntitiimiin.

Päätoimenkuva:

Työskentelet osana mopo- ja moottoripyörämyyntitiimiä, vastaten Aprilia, Derbi, Gilera, Honda, Moto Guzzi, Niu, Vespa, Piaggio, Zero -ajoneuvojen myynnistä kauppiasverkostollemme, sekä verkoston jatkuvasta kehittämisestä. Myyntialueenasi on koko Etelä-Suomi, Länsi-Suomi ja Pohjois-Suomi. Tärkeänä osana markkinointiorganisaatiota osallistut aktiviteettiemme suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtäviisi kuuluu kenttämyynnin lisäksi tukea jälleenmyyjiämme heidän markkinointi tapahtumissa ja osallistua niiden toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu myös olla tuotepäällikön tukena myynnin, malliston ja ostojen suunnittelussa.

Mitä odotamme sinulta:

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aitoa kiinnostusta tuotteitamme kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia käyttää myynnin järjestelmiä, sekä kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla. Olet myyntihenkinen ja osaat esiintyä isommallekin kuulijakunnalle, sekä omaat hyvät neuvottelutaidot. Kausiluonteinen työ vaatii sinulta joustavuutta. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Tuupakassa, mutta todellisuudessa matkustat säännöllisesti Suomessa. Matkustusvalmius on ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiseen.

Toivomme sinulta:

  • myyntihenkisyyttä
  • keskittymiskykyä ja tarkkuutta
  • kokemusta teknisten tuotteiden myyntityöstä
  • soveltuvaa kaupallisen tai teknisen alan koulutusta
  • sujuvia atk-perustaitoja (Microsoft Office -ohjelmien perushallinta, myyntijärjestelmät)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, neuvottelu- ja paineensietokykyä
  • ymmärrystä tehdas–tukku–jälleenmyyjä-toimintoketjusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • kokemusta myynti ja markkinointitöistä. Osaat luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja haluat aktiivisesti kehittää jakelukanavaamme.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen työpaikan alansa johtavassa, 114-vuotiaassa konsernissa. Pääset työskentelemään huippubrändien parissa ja kokemaan vauhdikkaan alan sekä intohimoa herättävien tuotteiden maailman. Tarjoamme sinulle tarvittavat, nykyaikaiset työkalut sisältäen työsuhdeauton. Tueksesi saat dynaamisen, eteenpäin pyrkivän ja motivoituneen tiimin.

Kiinnostuitko?

Laita hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen 15.3. mennessä osoitteeseen antti.rapo@brandt.fi tai Oy Brandt Ab / Antti Rapo, Tuupakantie 7B, 01740 Vantaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Rapo sähköpostitse (antti.rapo@brandt.fi) tai puhelimitse tiistaisin klo 12–13 numerosta 040 159 2456.

---

Lataa alkuperäinen työpaikkailmoitus linkistä:

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.zeromotorcycles.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje