AMT-veneet

AMT on kotimainen pitkät perinteet omaava venevalmistaja. AMT suunnittelee, kehittää ja valmistaa tuotteensa itse Kontiolahdella kahdessa modernissa tehtaassa, joiden kapasiteetti on peräti 1600 venettä vuodessa. Lopputuloksena syntyvät veneet täyttävätkin myös vaativien veneilijöiden toiveet. AMT-veneet ovat ensiesittelystään lähtien menestyneet erinomaisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten venelehtien tuote- ja vertailutesteissä. Mallistosta löytyykin kattava valikoima veneitä 4,5 -7m kokoluokkiin. Mallistossa on sekä lasikuituisia että alumiinirunkoisia veneitä.

AMT-veneiden peruskonsepti on kiteytetty kolmeen sanaan: 

Ajettavuus – veneiden kulkuominaisuudet ja suorituskyky Honda-nelitahtimoottoreilla on todettu erinomaisiksi useissa venelehtien testeissä.
Mukavuus – veneiden yksityiskohtien suunnittelussa on haettu ratkaisuja, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien viihtyvyyttä. Veneiden varustetaso hakee omassa kokoluokassaan vertaistaan. 
Turvallisuus – kaiken suunnittelun perustana on tinkimätön turvallisuus. Veneissä on ainutlaatuinen, uppoamaton ”Aina rantaan” -rakenne sekä lukuisia muita veneilyn turvallisuutta korostavia rakenneratkaisuja.

Tutustu AMT-venemallistoon: 

www.amtboats.fi

Ota yhteyttä

AMT-veneet sosiaalisessa mediassa: 

Facebook icon

AMT-veneet Facebookissa

Instagram icon

AMT-veneet Instagramissa

Videot

Kuvagalleria

Sulje
Sulje