Moto Guzzi -moottoripyörät

Moto Guzzi, Euroopan vanhin moottoripyörämerkki, on perustettu vuonna 1921 ja on ollut vuoden 2004 lopusta lähtien Piaggio-konsernin omistuksessa. Piaggio rakentaa Moto Guzzin mallistoa vahvasti perinteisiin nojaten, hyödyntäen kuitenkin tämän päivän teknologiaa. Moto Guzzi on enemmän kuin moottoripyörä – se on elämäntapa. 

Moto Guzzi on ottanut Suomessa suuren palan monen sydämestä ja kerännyt brändin ympärille aktiivisen kerhon motoguzzilaisia.

Tiedätkö mistä Moto Guzzi on saanut siivet logoonsa?

Moto Guzzin tarina sai alkunsa kahdelta lentäjältä ja heidän mekaanikoltaan ensimmäisen maailmansodan aikana. Nämä kolme veijaria olivat Carlo Guzzi, Giovanni Ravelli ja Giorgio Parodi. Trio suunnitteli moottoripyöräyhtiön perustamista sodan jälkeen. Guzzi suunnitteli moottoripyörät, Parodi (varakkaiden Genovese-laivanvarustajien poika) rahoittaisi hankkeen, ja Ravelli (jo kuuluisa lentäjä ja moottoripyöräilijä) edistäisi polkupyöriä kilpaillessaan. Guzzi ja Parodi (yhdessä Parodin veljen kanssa) muodostivat Moto Guzzin vuonna 1921. Ravelli oli ironisesti kuollut vain muutaman päivän kuluttua sodan päättymisestä lentokoneonnettomuudessa, ja sitä muistona kulkee kotkan siivet, jotka muodostavat Moto Guzzi -logon.

Tutustu Moto Guzzi -moottoripyörämallistoon:

www.motoguzzi.com/fi

Ota yhteyttä

Moto Guzzi -moottoripyörät sosiaalisessa mediassa: 

Facebook icon

Moto Guzzi -moottoripyörät Facebookissa

Instagram icon

Moto Guzzi -moottoripyörät Instagramissa

Kuvagalleria

Sulje
Sulje