AMT-båtar

AMT är en finsk båttillverkare med lång tradition. AMT designar, utvecklar och tillverkar sina produkter själva i Kontiolax, i två moderna fabriker med en årskapacitet på 1600 båtar. Slutresultatet är båtar som även uppfyller önskemålen från krävande båtförare. Sedan den första lanseringen har AMT-båtarna varit mycket framgångsrika i produkt- och jämförelsetester gjorda av både finska och internationella båtmagasin. I sortimentet finns ett brett urval båtar i 4,5–7 m storleksklass. AMT-modeller finns både med glasfiber- och aluminiumskrov.

AMT-båtarnas koncept är sammanfattat i tre ord:

Körbarhet (Ajettavuus) – Båtarnas köregenskaper och prestanda med Honda fyrtaktsmotorer har konstaterats vara utmärkta i flera båtmagasintester.
Bekvämlighet (Mukavuus) – Designen av båtarnas detaljer inkluderar lösningar som ökar komfortnivån för föraren och passagerarna. Båtarnas utrustningsnivå är oöverträffade i varje storleksklass.
Säkerhet (Turvallisuus) – All design är baserad på kompromisslös säkerhet. Båtarna har en unik Alltid Till Hamn -konstruktion samt många andra designlösningar som betonar båtsäkerheten.

www.amtboats.fi

Kontakta oss

AMT-båtar i sociala medier: 

Facebook icon

AMT-båtar i Facebook

Instagram icon

AMT-båtar i Instagram

Videor

Bildgalleri

Stäng
Stäng