Cramer-trädgårdsverktyg

Vägledande sedan 1835

Cramer grundades för snart 200 år sedan och har som mål att bli den ledande tillverkaren inom professionella trädgårdsverktyg. Med fokus på innovation och kvalitet strävar vi efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och alltid erbjuda det bästa åt våra kunder.

Framtidens verktyg för professionella

Sedan 2017 är Globe Group majoritetsägare i Cramer. Globe Group är frontfigurer i en värld som lämnar fossila bränslen och elkablar bakom sig, där istället batteriteknik är receptet för en hållbar framtid. Genom att kombinera den nya tekniken med vår förmåga att anpassa våra produkter gör att vi kommer att spela en viktig roll i att ta fram framtidens produkter. Det är med stor passion som vi påbörjat arbetet med att omvandla bensinprodukter till batteridrivna produkter, utan att behöva kompromissa med prestanda.

Den globala kraften

Med kontor över hela världen sträcker sig vår kompetens från innovation och design till produktion och kvalitetstestning. Detta gör att vi styr alla länkar i kedjan och kan garanterar en större effektivitet, kvalitet och kapacitet till förmån för våra professionella användare.

 

cramertools.com/fi

Kontakta oss

Stäng
Stäng