Medialle

Uudet Honda ATV T3b -mallit

Honda ATV - T3b-mallisto - 2019

TRX500FPA IRS T3b

Uuden tyyppisen perän ja vaihteiston ansiosta TRX500FPA IRS T3B:n vetokyky on peräti 55 % edellistä mallia suurempi. Myös taakkatelineet on suunniteltu uudelleen ja uusien telineiden kantavuus on kasvanut 45 %. Vaikka TRX500FPA IRS T3B on haastavien ääriolojen ammattilainen, joka suoriutuu kovistakin työtehtävistä, on se malliin tehtyjen monien uudistusten ansiosta samalla ajettavuudeltaan ja mukavuudeltaan paras mönkijä, mitä Honda on koskaan valmistanut.

Lue lisää ja pyydä tarjous.

TRX500FPE T3b

Honda TRX500FPE T3b -malli on suunniteltu yleiskäyttöön, kovaan työhön ja vetämään isoja kuormia. Honda EPS -ohjaustehostin, sähköinen vaihteenvalitsin sekä helposti napista kytkettävä Honda TraxLok 2/4-veto, sähköinen etuperän lukko yhdessä tehokkaiden hydraulisten levyjarrujen kanssa tekee FPE-mallista markkinoiden mukavimman ja vaivattomimman mönkijän. Se selvittää haastavatkin ajotilanteet helposti ja turvallisesti.

Lue lisää ja pyydä tarjous.

TRX420FE T3b

TRX420FE T3B on Honda-malliston väkivahva monitoimimönkijä, joka tarjoaa kaikki aidon työkoneen edut äärimmäisen vaikeisiin maastoihin ja koviin urakoihin –­ metsätöihin, kärryn vetoon, lumen ajoon ja muihin ammattihommiin. TRX420FE on juuri suomalaiselle käyttäjälle sopiva mönkijä, joka on kokonsa ja keveytensä ansiosta loistava käsiteltävä pahassakin maastossa.

Lue lisää ja pyydä tarjous.

Uusien T3b-mallien toimitukset alkaa viikolla 4 (21.-25.1.2019).

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamonkijat.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje